Hoe kan ik je helpen vandaag?

Wordt meteen geholpen met al je vragen.
handmatig zoeken

Liever handmatig zoeken?

Wil je liever zelf zoeken? Dat kan ook! Hier vind je een overzicht van een groot aantal diensten en verschillende pijnklachten. Je kunt hier ook specifieke klachten vinden met mogelijke oorzaken, informatie over het herstelproces, en details over behandelingen en diagnoses.

Zorgverzekering & tarieven

Fysio Moov heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Fysiotherapie valt over het algemeen in het aanvullende pakket. Dit betekent dat fysiotherapie, met een aanvullende verzekering, gewoon wordt vergoed door de zorgverzekeraar (tot het maximale aanvullende vergoedingsbedrag). Om niet voor onverwachte kosten te komen staan, is het verstandig om te controleren of u aanvullend verzekerd bent. Bent u niet aanvullend verzekerd? Dan komen de kosten voor eigen rekening. In de tarievenlijst hieronder kunt u zien wat de kosten zijn voor een intake en/of fysiotherapeutische behandeling.

zitting

Zitting Manueel Therapie
Є
49.95
,-
Echo Consult
Є
42.95
,-
Zitting Fysiotherapie
Є
42.95
,-

onderzoek

Eenmalig Fysiotherapeutisch onderzoek
Є
51.95
,-
Screening, intake en onderzoek
Є
51.95
,-
Intake en onderzoek na verwijzing
Є
51.95
,-

product

Verhuur Compex Mini Per Week
Є
5
,-
Medical Taping rol
Є
15
,-
Theraband
Є
6
,-
Cure Tape
Є
15
,-
Sporttape
Є
7
,-

algemeen

Niet nagekomen afspraak
Є
30
,-
Schrijven rapport letselschade
Є
84.95
,-
Toeslag voor een aan-huis behandeling
Є
17.5
,-

Aanvullend

Heeft u een chronische indicatie? Dan heeft u recht op langdurige fysiotherapie. Vanaf de 20e behandeling wordt fysiotherapie vergoed voor een onbepaalde of bepaalde tijd. Voor een chronische indicatie heeft u altijd een verwijzing van uw arts of specialist nodig. Of u in aanmerking komt voor een chronische indicatie is afhankelijk of deze op de lijst voorkomt van minister Borst.


Het afzeggen van afspraken kan kosteloos indien dit eerder dan 24 uur voor de afspraak wordt gemeld. Indien een afspraak wordt afgezegd minder dan 24 uur voor de afspraak zal er een nota gestuurd worden. Wij kunnen en willen deze behandeling niet declareren bij de zorgverzekeraar. De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen €30,-.