(Top) sportfysiotherapie

Optimaliseer je sportprestaties en voorkom blessures

Wat is (top) sportfysiotherapie?

Word begeleid door fysiotherapeutisch geschoolde trainers in het behalen van jouw sportdoelstellingen. Fysio Moov biedt naast sportfysiotherapie ook (top)sporttrainingstrajecten aan. Na een uitgebreid intakegesprek en sportonderzoek wordt een persoonlijk trainingstraject gestart om samen je doelen te bereiken. Elke sport vereist andere vaardigheden, of je nu een 100 meter sprinter, marathonloper, BMX-er, racefietser, volleyballer, voetballer of zwemmer bent. Met functionele krachttraining maken we de training specifiek voor jouw sport, zodat je optimaal kunt presteren.
afspraak maken

Van sporter tot sporter

uitleg

Onze passie voor sport en jarenlange ervaring met sportblessures drijven ons om jou optimaal te ondersteunen. We begrijpen jouw klachten en streven ernaar deze snel en effectief te verhelpen. Bij Fysio Moov delen we jouw ambitie en zetten we ons volledig in om je weer fit op het sportveld te krijgen. Onze praktijken zijn altijd gevestigd binnen sportscholen, waardoor we toegang hebben tot ruime sportzalen en hoogwaardige sportmaterialen. Dit stelt ons in staat om sportspecifieke revalidatie te bieden die perfect aansluit bij jouw behoeften. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd en beschikken over uitgebreide kennis van topsport, waardoor we je met expertise en toewijding kunnen begeleiden. We gaan graag de uitdaging aan om tot het uiterste te gaan, zodat jij snel en fit kunt terugkeren naar jouw sport.

extra info

Dankzij onze samenwerking met Piazza Sports, Snap Fitness, Meliani Fight & Fitness en Club PT hebben we toegang tot de nieuwste en meest uitgebreide sportmaterialen. Dit stelt ons in staat om effectieve krachttraining, core stability en conditietrainingen aan te bieden, allemaal gericht op het sneller, beter en sterker maken van onze sporters. Krachttraining draagt niet alleen bij aan prestatieverbetering, maar speelt ook een cruciale rol in blessurepreventie. Onze uitgebreide ervaring in de topsport stelt ons in staat om jou optimaal te helpen herstellen van sportblessures, je sportprestaties te verbeteren en nieuwe blessures te voorkomen. Met onze gespecialiseerde aanpak zorgen we ervoor dat je sterker terugkomt dan ooit en je doelen bereikt.
Afspraak maken