Push your limits. together we'll get you back in the game

[
About
Moov
]

This is not a place for excuses.

Our philosophy
Never settle for less. Why would you? Just like you, our goal is to get better every day. Because we know there’s no time to lose when you’re addicted to the game. Pushing limits rarely comes without risk. But we’ve got your back. And your neck. Together with you, we’ll get you back on your feet again. As fast and fun as we can. Knowing that every day counts. It’s not about your age. Or where you’re from. It’s about your love for sports. That’s what unites us.

Moov
Tijdlijn

2020

2023

2023

Noud, Sjors en Bart richtten Fysio Moov op in Houten. Kort daarna openden ze een tweede praktijk in Den Bosch. De start van iets moois!
We lanceerden Moov Performance om elke (top)sporter, met of zonder blessure, optimaal te ondersteunen. Met een wetenschappelijk onderbouwd en gepersonaliseerd plan helpen we sporters hun doelen te bereiken.
Fysio Moov kreeg een complete make-over. Nieuw logo, kleuren, kleding en alle locaties zijn geüpgraded. We zijn klaar voor een frisse start met nog meer motivatie om onze sporters te laten groeien en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.
Ik ben Tim Antheunisse, specialist in Manuele therapie, gefocust op knie- en schouderklachten. Ik werk in Den Bosch en help mensen klachtenvrij te worden en met het bereiken van hun sportieve doelen, daarin werk ik veel met voetballers en kickboksers.

TIM ANTHEUNISSE

Hallo, ik ben Olivier Bogers en werk als Fysiotherapeut in Den Bosch. Mijn dagelijks werk is enorm gevarieerd wat betreft de klachten die ik behandel, wat het werk erg interessant maakt. Ik ben gepassioneerd door het werken met zowel fanatieke als recreatieve sporters.

OLIVIER

Ik ben Jeroen! Binnen Moov zorg ik ervoor dat we altijd in beweging blijven. Zo focus ik mij op nieuwe projecten, innovaties, partnerships, marketing en het allerbelangrijkste; de Moov community.

JEROEN LAMBOOIJ

Ik ben Bianca de Laat. Ik ben werkzaam op het hoofdkantoor, en ben verantwoordelijk voor zowel de front- als de backoffice. Ik plan afspraken in, verwerk declaraties en ondersteun de therapeuten op administratief gebied!

BIANCA DE LAAT

Ik ben Philip Naessens, gespecialiseerd in high-performance en beweeganalyse. Ik begeleid topsporters naar hun optimale prestatieniveau bij Moov Performance.

PHILIP NAESSENS

Ik ben Sjors Schipaanboord, mede-eigenaar en Fysiotherapeut bij Moov in Uden en Den Bosch, gespecialiseerd in ketengerelateerde klachten, vooral voor hardlopers. Ik help mensen weer sporten en bewegen.

SJORS SCHIPAANBOORD

Ik ben Zohra Sabbahi, Sportfysiotherapeut in Veghel en Uden, gespecialiseerd in Dry needling, Shockwave, Echografie en Sportblessures. Ik werk met toewijding aan het herstel van mijn patiënten.

ZOHRA SABBAHI

Ik ben Luna Kiliaan, sportfysiotherapeut in Veghel, gespecialiseerd in Dry needling en vechtsporten. Ik help mensen om weer klachtenvrij te kunnen genieten van hun favorieten activiteiten.

LUNA KILIAAN

Ik ben Louise van de Waal, Sportfysiotherapeut in Houten. Ik combineer mijn werk met mijn passie voor krachttraining en oefentherapie en ik help mensen sterker en fitter uit hun blessure te komen.

LOUISE VAN DE WAAL

Ik ben Corine Altena, Fysiotherapeut in Houten, gespecialiseerd in schouder-, heup-, knie- en enkelklachten. Ik vind het geweldig om samen met mijn patiënten hun klachten te verhelpen en hen fitter en sterker te maken.

CORINE ALTENA

Ik ben Bart Rouhof, mede-eigenaar en Manueel Therapeut in IJsselstein en Houten, gespecialiseerd in heupproblemen. Mijn missie is om mensen te helpen hun mobiliteit terug te krijgen en pijn te verlichten.

BART ROUHOF

Ik ben Manon van Asseldonk, manueel therapeut in Den Bosch en Veghel, gespecialiseerd in knie- en schouderklachten. Ik help mensen hun beweegdoelen te bereiken, met een focus op korfbal.

MANON VAN ASSELDONK

Ik ben Jasmijn Meuken, fysiotherapeut in Houten, met een focus op sporters en handballers. Ik werk hard aan een snel en zelfverzekerd herstel voor mijn cliënten.

JASMIJN MEUKEN

Ik ben Kaj Engelen, fysiotherapeut in Veghel en Uden, gespecialiseerd in voetbalblessures, echografie en sportanalyse. Ik geniet van de samenwerking met mijn patiënten en het streven naar optimale prestaties.

KAJ ENGELEN

Ik ben Hanneke Lodewijks, gespecialiseerd in tennisrevalidatie en performance training in Den Bosch. Samen lossen we je klachten op, zodat je snel weer op de baan staat.

HANNEKE LODEWIJKS

Ik ben Rik van Rosmalen, gespecialiseerd in personal training en coaching, met ervaring bij topclubs zoals Ajax en PSV. Ik werk in Houten en IJsselstein aan voetbalspecifieke blessures. Samen bereiken we je doelen, zodat je weer kunt doen wat je het liefst doet.

RIK VAN ROSMALEN

Vorige
volgende

Never gonna give you up, never gonna let you down.

Partners

Bij Fysio MOOV werken we actief samen met diverse Zorgpartners, waaronder (para)medische specialisten zoals diëtisten, psychologen, huisartsen en ziekenhuizen. Deze samenwerkingen zorgen voor efficiëntere en beter georganiseerde zorg, wat resulteert in snellere en betere behandelresultaten. Ontdek onze samenwerkingen in Houten en Den Bosch en ervaar de voordelen van geïntegreerde zorg.
zorgpartners
sport- en fitness

Sluit je aan!